Barnehage som bedrift

+47 94883639

Ta gjerne kontakt

Ostrøm Kurs og Utvikling

Tareringen 26, 4056 Tananger

BARNEHAGE SOM BEDRIFT

Flere aktører samarbeider om profesjonelle tjenester for barnehager. Vi er opptatt av å finne de beste. Barnehagen kan velge tjenester som passer til nettopp din type barnehage. Hvis din barnehage blir medlem av “de ideelle” blir du med i en gruppe ideelle barnehager som får gratis telefonhjelp og e-postsupport  rabatt. Her nede ser du  våre samarbeidspartnere . Som medlemm i “De ideelle” vil du dessuten få tilgang på gode innkjøpsavtaler. Vi jobber med saken kontinuerlig. 

Vi samarbeider med:

Vi hjelper deg å ordne opp

Har du behov for råd og hjelp i barnehagen din, og ønsker tett og personlig oppfølging på dine premisser? Se hva jeg kan hjelpe deg med: https://ostrom-kursogutvikling.no

 

DIN EGEN SKY

Local Host er et norsk selskap med servere i Norge. De tilbyr flere ulike typer skylagring. Den mest populære er OwnCloud, som gir deg din egen skylagringstjeneste, med samme trygge backup som man får på andre servere hos LocalHost. Egner seg godt til digitalt personal- og barnearkiv.

Et personlig og passe stort regnskapsbyrå,
som tar vare på dine interesser. Skya24 er spesialister på barnehage.

Bedre sikkerhet i din barnehage

Sikkerhetsrommet.no er det markedsledende nettbaserte opplæringssystem om sikkerhet og risikovurdering for ansatte i norske barnehager.

 

%d bloggere liker dette: